Automate your Marketing
with Womplify




 
rezani Prop's

By: Rezani redza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 2-Nov-2008 01:41 Email | Share | | Bookmark
He is 2 years old!!!!

 
 
 
View all 14 photos...
Alhamdulillah anak mama dah 2 thn..
makin lasak n x tau duk diam..
ade je ke dia nak wat..
mama memang x larat nak kawal dah...
harap babah, atok n wawan jg haziq ..
x lama lg mama cuti pnjg...
hopefully semua selamat...
tngokla dia skrg...makin tinggi n besar cam babah...


dulu 4 btg gigi skrg dah pnuh atas bwh..


Thursday, 23-Oct-2008 01:17 Email | Share | | Bookmark
Birthday bln 10

 
 
 
View all 14 photos...
Kat Pentadbiran, ramai sngt yang lahir bln 10..
kak zu, kak bed, jefri, kak hanim, ain, kak yati n saadah..
kebetulan lepas raya, hari2 ade je kek atas meja pentadbiran ni..
syoknye..
ade je makan free...heheehe. .


baik punyerrr....


Wednesday, 1-Oct-2008 00:55 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya 2008

 
 
 
View all 5 photos...
Tahun ni kali kedua Haziq smbut raya ngan mama n babah..
Insya Allah next year ngan adik sekali..
Raya ni biase2 je..x bnyk g mane2..
mama Haziq x larat nak bawak perut..
makan sket dah penuh xle jalan..
Malam raya kite org tido umah wawan n atok..
lepas smbhyg raye g umah opah haziq..duk sane 5 hari..
hr ahad baru kite org balik puchong..


Monday, 14-Apr-2008 04:09 Email | Share | | Bookmark
Family Day

 
 
 
View all 9 photos...
1st time join..
not bad even x dpt lucky draw..okla tuuu....!!!
sbb wat dlm pool, so si haziq ni trus x sbr nak terjun..
aiyooo nak jg dia pnyala letih..
maklumla mama la ni ehem2...
hikhikhik...
anyway memang ejoy


Friday, 4-Apr-2008 09:50 Email | Share | | Bookmark
my HAziq.

 
 
 
View all 7 photos...
Haziq dah 1 thn 5 bln..
well just nak share milestone si totot (atok yg gelarkan)...
~ Haziq steady jln wktu umur 1 thn 1 bln..
sblm tu just menapak tepi2 sofa..
~ skrg haziq suka pnjt meja n joget atas meja..geram woo..buatnya jatuh iskh nauzubillah..
~ haziq dah bole tolong mama dia..slalu mintak dia amikkan remote, hpone + h/bag..
xyah mama bngun2 bnyk kali..
~ haziq suka sngt dgn iklan 'bank rakyat'..time budak2 tu ckp "saya mesti pilih", dia msti
senyum sorang2..so sweet.
~ gigi dia dah bnyk..akceli dia tmbuh gg wktu 6 bln..
geraham ada 2 atas, bawah pun 2, atas 4, bwh 4
~ haziq dah x nak mkn nasi. asik nak kuih atau laksa..mentang2la babah dia tokey laksa..
nak kene ada pinggan + sudu sndri klau nak mkn..x mau suap lg..
~ haziq suke sngt mandi..klau ajak je mandi, dia dah g dkat toilet..
~ klau ckp nak jln je, dia akn g cari kasut dia...
~ klau joget, haziq pnuh perasaan..
~ haziq cpt mesra, suke b'kawan dgn org tua..
~ klau kite cakap "licin" msti dia x brani nak jln kat tmpt tu...
and lastly dia suka tumbangkan basikal dia..iskh mama geram sngt..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net